ACTUALITAT

# General - abril 2024

Tornen les activitats d’estiu

Veure tota l'actualitat

Arriba el mes de juliol i amb ell, arriben les activitats d’estiu que organitza l’Àrea de Turisme de Palamós durant els mesos de juliol i agost.

Com cada any, durant els mesos de juliol i agost, a l’Àrea Activa de la platja gran hi haurà gimnàstica i altres activitats físiques monitoritzades de 9.30  a 10.30 hores. Els dimarts hi haurà sessions de  Zumba, dimecres hi haurà activitats de Pilates, dijous hi haurà sessions de “Combat” i els dissabtes de Ioga de 9:00 a 10:30h i els diumenges Ball variat de 9:30 a 10:30 

Els dilluns i divendres a les 19h es fan sessions de Tai-Chi  a la Plaça Ezequiel Torroella (Al costat del Camp de Futbol) organitzades per CÀRITAS, amb el suport del departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós. Per participar a l’activitat s’haurà de fer una aportació econòmica voluntària.

Pels més menuts hi haurà els tallers infantils a la platja de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 18.30 h així com activitats puntuals diverses tardes d’estiu per distreure els més petits de la casa. Enguany torna el tradicional concurs de castells de sorra, dimecres 19 de juliol a les 17 h a l’Àrea Activa de la platja gran. Inscripcions el mateix dia a l’Àrea Activa.

Dissabte 1 de juliol s’inaugura “la maleta que sona”, una activitat per a conèixer les platges de Palamós tenint cura del medi ambient. Inscripcions el mateix dia a les 19 hores a l’escenari del passeig del mar. 

Dimarts 18 de juliol a partir de les 19h, al passeig del mar, s’instal·larà el “farcell de jocs” jocs de fusta tradicionals per a tota la família.

Finalment, durant juliol i agost cada dijous es farà l’Hora del conte que es farà a l’Escenari fix del Passeig del Mar, on els infants de la família podran gaudir de diferents contes amb intèrpret en llengua de signes catalana, el primer conte serà  el dijous 6 de juliol l’Eva González  explica El Drac del Riu, sent interpretat per l’Eva García Codorniu en LSC. 

El següent dijous, dia 13 es podrà gaudir de “Ka-Ke-Ki contes al passeig” a càrrec de la Companyia “La Senyoreta”.

El dijous 20 es podrà veure “Contes molt animals, del mar!”, a càrrec de La Minúscula i Eva García Codorniu (intèrpret en llengua de signes)

Per concloure, el dijous 27 de juliol es farà “El BUM i el llibre màgic de les fades” a càrrec de la Companyia Homenots i Eva García Codorniu (intèrpret en llengua de signes).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • De : 01/07/2023
  • Fins a : 31/08/2023

Actualitats relacionades