ACTUALITAT

# Esdeveniments - juny 2024

Menú de la Gamba de Palamós 2024

Veure tota l'actualitat

L’Ajuntament de Palamós impulsa novament el “Menú de la Gamba de Palamós” per promoure i donar a conèixer aquest producte tan característic del nostre municipi. 

Onze restaurants certificats amb la “Marca de garantia Gamba de Palamós”: Altamar, Bell Port, Can Blau, Can Quel, Casamar, el Nàutic de Palamós, Es Portió de l’Hostalillo, Hotel Trias, l’Arcada, la Sala de l’Isaac, Sant Grillat, ofereixen onze menús diferents perquè els visitants puguin degustar un dels productes més preuats del port de Palamós.

La gamba de Palamós és un producte de prestigi reconegut arreu del món. Per això, l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors impulsen des de 2007 la Marca de Garantia Gamba de Palamós amb l’objectiu d’assegurar la traçabilitat del producte, augmentar la confiança del consumidor, incrementar el valor de la gamba i protegir el recurs.

El menú estarà disponible des del 4 de maig fins al dia 8 de juny, el dissabte 8 de juny concloure la campanya del Menú de la Gamba amb la celebració de la 9a Fira de la Gamba de Palamós des de les 12 fins a les 22 hores a la Llotja del port pesquer.

Amb aquest menú, els restaurants certificats amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós, no només volen fer gaudir els vostres sentits a través de la seva gastronomia, sinó que volen reconèixer la feina del sector pesquer palamosí oferint-vos el producte més preuat d’aquesta flota pesquera.

Us convidem a gaudir d’aquesta experiència única i a consultar els detalls dels menús disponibles a: fulletó Menú de la Gamba 2024

  • De : 03/05/2024
  • Fins a : 08/06/2024

Actualitats relacionades