ACTUALITAT

# General - juliol 2024

Tardeos a Palamós “Quan el sol es pon”

Veure tota l'actualitat

Palamós inicia una nova edició de l’activitat “Quan el sol es pon”, amb la programació de concerts a l’aire lliure

L’inici del calendari d’aquests concerts d’estiu tindrà lloc demà dijous, a les 19:30 h, a la plaça Murada.

 

Les actuacions musicals previstes es duran a terme els mesos de juliol i agost, a diversos punts del municipi, i es complementaran amb una oferta especial de “Tardeo”, amb vermuts, copes o tapes, que ofereixen diversos establiments de restauració.

Tots els concerts són gratuïts i tenen lloc en diferents espais a l’aire lliure, com l’escenari del passeig del Mar, la plaça Murada, la plaça del Forn o la zona de La Planassa.

 

“Quan el sol es pon” és la iniciativa que organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració d’establiments de restauració palamosins, mitjançant la qual es proposa concerts i música en directe a diferents espais del municipi i durant la temporada d’estiu, per gaudir dels vespres i a l’aire lliure.

 

Tots els concerts són gratuïts i oberts a tothom, repartits entre els mesos de juliol i agost, i protagonitzats per cantants en solitari o duets musicals, que ofereixen un ampli repertori d’estils i cançons (rock, blues, soul, flamenc mediterrani o covers) per al gaudi de tot el públic.

 

La programació d’actuacions dels concerts inclosos enguany a “Quan el sol es pon”, s’iniciarà demà dijous, 4 de juliol, amb una primera actuació musical que tindrà lloc a partir de les 19:30 h, a la plaça Murada. Es tracta d’una activitat musical que amb formacions diferents es repetirà en aquest indret, cada dijous del mes de juliol, a la mateixa hora. Un altre dels espais on es realitzaran concerts cada setmana serà la plaça del Forn, en aquest cas coincidint amb tots els divendres i dissabtes de juliol i agost, a partir de les 20 h.

 

El cartell d’actuacions també inclou música en directe a la zona de La Planassa, programant un concert que tindrà lloc el dimecres 17 de juliol. També a la zona de la petanca del passeig del Mar, el dia 25 de juliol; a la plaça Murada, el dia 7 d’agost; o a l’escenari del passeig del Mar, el dia 29 d’agost. Tots aquests quatre concerts s’iniciaran a les 20 h.

 

Complement dels concerts amb el “Tardeo”

Les actuacions musicals previstes es complementen amb l’oferta de “Tardeo” pensada especialment per a aquesta proposta lúdica, amb vermuts, copes o tapes que ofereixen diversos establiments de restauració.

 

Cal destacar que la programació d’enguany inclou dues actuacions adreçades al públic familiar i dedicades als més menuts, amb la participació de grups amb un repertori musical especialment pensat per als infants. En aquest cas els dos concerts tindran lloc a l’escenari del passeig del Mar, els dies 23 de juliol i 20 d’agost, respectivament, i en ambdós casos amb inici a partir de les 19 h.

Consulta el programa

  • De : 01/07/2024
  • Fins a : 31/08/2024

Actualitats relacionades