CREUERS

  • CREUERS

1111Palamós és un enclavament turístic, comercial i pesquer de primer ordre. Situat al bell mig de la Costa Brava, gaudeix d’una situació privilegiada i presenta un  dinàmic teixit comercial que satisfà les necessitats de tots els consumidors, amb una variada oferta d’establiments que es reparteix pel seu centre històric i que posa a disposició del viatger de creuer els    millors productes de moda, alimentació, parament de la llar

La seva oferta turística compta amb magnífiques platges com la Platja Gran, la Fosca i Castell i cales carregades d’encant com Cala Margarida o Cala Estreta. Un dels punts d’interès de l’oferta cultural de Palamós és el Museu de la Pesca, que presenta el passat, el present i el futur d’aquesta activitat tan lligada al poble, a més a Palamós trobaran un conjunt d’activitats vinculades a la tradició marinera, com les havaneres. A Palamós també es poden practicar tota mena d’activitats esportives: esquí nàutic, submarinisme, caiac, vela, senderisme pels camins de ronda, cicloturisme…

Entre els atractius que brinda Palamós als seus visitants cal destacar la variada oferta gastronòmica dels restaurants i bars de tapes del municipi. A aquests establiments s’hi pot degustar l’exquisida gamba de Palamós “de la millor gamba del món”, , els plats de peix fresc i el marisc de la més el elevada qualitat, que les barques descarreguen cada dia al port.

Serveis directes als creuers que arriben a Palamós: Bus llançadora de connexió Port – Centre Ciutat, Bus Turístic “Badia Bus”, descomptes als comerços i establiments, visites guiades al Museu de la Pesca, Informació turística a la Terminal de Creuers i un ampli ventall d’activitats per gaudir de Palamós amb tots els sentits.

 

CALENDARI DE CREUERS 2024 (*Aquest calendari és aproximat i pot quedar sotmès a canvis d’última hora per part de les companyies de creuers.)