ACTUALITAT

# General - juliol 2024

Amb So de Cobla

Veure tota l'actualitat

AMB SO DE COBLA de l’1 al 5 d’agost

En la seva setena edició, el cartell d’artistes de l’Amb So de Cobla es presenta amb unes novetats i unes propostes pensades per a seduir a tots els públics i incorporar-los a la sonoritat de la cobla.

Amb So de Cobla es dirigeix tant al públic habituat a la música de cobla i a la sardana, com al públic més general a qui li agrada la música i vol descobrir noves sonoritats, sobretot relacionades amb l’arrel catalana. Així mateix, Amb So de Cobla també aposta per apropar aquesta música a la gent jove amb propostes més trencadores i atractives per a tots ells. Amb aquest objectiu, la programació d’aquesta nova edició continuarà apostant per transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats musicals. Per tant, estem davant una setena edició ben eclèctica, des de la cobla catalana tradicional fins a fusions transgressores amb altres estils i disciplines en principi totalment contraposades.

L’espectacle inaugural, dimarts 1 d’agost a les 22 h a la plaça de Josep Sarquella, anirà a càrrec d’una companyia que està d’aniversari, La Dharma, acompanyats per la Cobla la Principal del Llobregat. A partir de dijous 3 d’agost ja comptarem amb 2 concerts cada dia. A les 19 h a la plaça de Catalunya, veurem BUFATERRÀNIA, Tubs & Cobla i a les  22 h ens traslladem a la plaça de Josep Sarquella amb Trencandís, amb la Cobla Flama de Farners i Neus Mar.           

Finalment, dissabte 5 d’agost a les 19 h veurem l’espectacle Akoblats l’espectacle que tancarà el Festival dissabte 5 d’agost a les 22 h, també a la plaça de Josep Sarquella, és JazzWoman Amb So de Cobla.

Cartell Amb So de Cobla

Per a més informació podeu consultar: https://ambsodecobla.cat/

 

 

 

 

 

Actualitats relacionades