ACTUALITAT

# General - abril 2024

Activitats setmanals

Veure tota l'actualitat

Com cada estiu, Palamós s’omple de vida i des de diferents departaments s’organitzen activitats setmanals. 

 

De dilluns a divendres podràs visitar la Subhasta del Peix a les 16:15, 16:45, 17:15, 17:45, a un preu de 2 €. Una visita que es farà en català, però que es podrà disposar d’audioguies en castellà, anglès i francès disponibles al mòbil.

Cada dilluns podràs fer una visita guiada al Museu de la Pesca a les 19 h, gratuït, amb l’entrada al Museu i Tai-Chi a les 19 h a la plaça Ezequiel Torroella, amb aportació econòmica voluntària.

Cada dimarts, a part del Mercat Setmanal, es fa una sortida de pescaturisme a bord de la barca “Estrella dels Sur III” visita l’experiència de ser pescadors de gambes durant un dia. Així com Zumba a la platja , i una visita guiada amb tastet de gamba de Palamós de 19:30 a 20:30 al Museu de la Pesca.

Cada dimecres, podràs tenir l’experiència del pescaturisme amb una sortida a bord de la barca “Estrella dels Sur III” visita l’experiència de ser pescadors de gambes durant un dia. Pilates a la platja de 9:30 a 10:30, seguit d’una visita guiada al Museu de la Pesca en anglès.

Cada dijous, podràs gaudir d’una ruta a peu pel port de Palamós, per 4 €, i de “Combat” a la platja.

Els divendres es fa Show-Cooking de cuina marinera amb peix de la confraria de pescadors de Palamós amb degustació de plats i 4 tastets, per 25 €. També, cada divendres de juliol tenim el cicle de concerts de Rumb(a)Palamós.

Els dissabtes, per començar el dia relaxat, podràs gaudir de Ioga a la platja Gran de Palamós, seguit del mercat artesanal d’estiu a la Fosca a partir de les 14h. Per acabar el dia podràs anar a un Show-Cooking de cuina marinera a través dels 5 sentits amb 5 tastos, per 29€.

Els diumenges, podràs fer una sortida en caiac a les 9 i a les 9:30 i ball a la platja Gran de Palamós.

 

  • De : 01/07/2023
  • Fins a : 31/08/2023

Actualitats relacionades