ACTUALITAT

# General - abril 2024

A Palamós celebrem l’estiu amb festivals!

Veure tota l'actualitat

A Palamós celebrem l’estiu amb festivals!

Aquest divendres 7 de juliol arriba a Palamós la 10a edició del festival Rumb(A)Palamós, el primer festival de la rumba catalana de la Costa Brava. Cada divendres del mes de juliol, a les 22.30 h, el festival oferirà un concert gratuït i a l’aire lliure.

La formació musical creada expressament per al festival, Maruja Limón serà l’encarregada d’encetar aquesta 10a edició del festival i que tindrà lloc al Parc del convent dels Agustins.

El segon divendres de festival, 14 de juliol, a càrrec d’Arrels de Gràcia seran els encarregats d’oferir un concert de rumba catalana al Convent dels Agustins.

La tercera de les propostes del festival es farà a la Plaça Catalunya  i tindrà lloc divendres 21  de juliol amb la rumba d’Alaire.

El següent divendres, 28 de juliol, el festival Rumb(A)Palamós posarà  punt final al festival a la Plaça Catalunya amb la banda pròpia del festival RUMN(A)ND PALAMÓS.

Al mateix temps, dimarts 4 de juliol, s’inicia la 5a edició del cicle de concerts d’estiu a la fresca “Quan el sol es pon” amb diversos concerts durant juliol i agost tant per grans com per petits. 

El cicle s’obrirà amb un concert modern pensat pels més menuts, dimarts 4 a les 19h a l’escenari del passeig del Mar, a càrrec de Can Cantem.

 El dissabte 22 de juliol,  el grup Covertons oferirà un concert a la zona del mur a les 20 h.

El cicle continuarà amb el concert de  Dex’s Band dijous 27 de juliol a les 20 h a la Plaça Murada.

Els dos últims concerts del cicle seran al mes d’agost. Dilluns 7 d’agost a les 20 h, a la Plaça Catalunya, podreu gaudir del concert de Big Bang Rhino. El cicle finalitzarà divendres 18 d’agost amb el concert infantil Fem una Festa? amb Jordi Tonietti  a les 19h a l’escenari fix del Passeig del Mar.

 

 

 

 

 

  • De : 01/07/2023
  • Fins a : 31/08/2023

Actualitats relacionades