ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS INAUGURA LA NOVA OFICINA MUNICIPAL DE TURISME

Veure tota l'actualitat

El passat dilluns 12 de juliol es van inaugurar les noves instal·lacions de l’Oficina Municipal de Turisme de Palamós.  El nou servei turístic s’ubica en un local de dues plantes i 160m2, situat als baixos de l’edifici Jaume II, just davant d’on estava situada l’antic Punt d’Atenció al Turista, al Passeig del Mar. L’acte inaugural va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i de la nova directora general de turisme, Marta Domènech.

Amb aquestes noves instal·lacions Palamós posa a disposició dels seus visitants una oficina de turisme de màxima categoria, adaptada a la destacada activitat turística del municipi. El nou equipament respon a la necessitat de millorar els espais d’atenció i acolliment turístic a Palamós, adaptant-los a la normativa actual de Turisme, i enfocats a tenir un servei d’acollida turística integral. La nova oficina està pensada per a donar una atenció propera i personalitzada, per això s’ha realitzat amb un espai diàfan central, sense barreres entre el personal i els usuaris. D’aquesta manera l’atenció es farà a través de pedestals i taules, de manera que es potencia el tracte humà, i l’usuari té un tracte més directe i cuidat.

L’antic mòdul d’informació turística de l’Ajuntament de Palamós al passeig del Mar, al costat dels jardins de l’1 d’Octubre, s’ha convertit en la seu d’una central de gestió de reserves d’activitats d’oci, comercials o de restauració, en un projecte promogut pel Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, FECOTUR. La central de reserves de FECOTUR al passeig del Mar funcionarà, en principi, durant l’estiu, els caps de setmana i en períodes molt concrets com poden ser la Setmana Santa, la celebració de la Christmas Race, o la del Carnaval de Palamós. FECOTUR destaca aquest espai de ‘booking’ com una gran oportunitat pels emprenedors que vulguin vendre els seus serveis. Més endavant, la idea és disposar d’una eina informàtica que permeti gestionar totes les reserves amb un clic.

Actualitats relacionades