ACTUALITAT

# Esdeveniments - juny 2024

Carnaval de Palamós

Veure tota l'actualitat

Del 3 al 14 de febrer.

Palamós torna a acollir el Carnaval als carrers de la vila del 3 al 14 de febrer! El programa d’enguany s’iniciarà el dissabte 3 de febrer, a les 21 h, amb el sopar de la presentació de la Reina i el Carnestoltes i actuacions de la nit i a partir de les 12h de la nit festa a càrrec del Dj Xavi FDZ , a la Nau dels 50m. Posteriorment, el diumenge 4, la colla dels Pirats obrirà la jornada amb el tradicional vermut al passeig del Mar a les 12h i a les 17h berenar i presentació de la Reina i Carnestoltes infantil.

El dimecres 7 tenim calçotada organitzada per la colla dels Kins20 a l’estenedor de xarxes a les 13h. Aquest dia es tancarà amb la festa de “La Vesprà”, on les colles palamosines anunciaran l’inici del Carnaval 2024. L’acte tindrà lloc a les 18 h davant l’Ajuntament, on Reines i Carnestoltes d’altres anys i des de la balconada de la Casa de la Vila, llegiran els manaments de la festa i penjaran el penó del carnaval palamosí.

Dijous Gras, 8 de febrer, la mainada del municipi serà la protagonista, i per això el programa ha previst a partir de les 17.30 h, una rua infantil que tindrà sortida davant de correus fins a arribar a la Nau de la Reina i en Carnestoltes on gaudirem del ball infantil.

El divendres 9 de febrer, revetlla del cap de setmana central, Palamós iniciarà el programa d’activitats a les 6 h del matí, amb la tradicional “Despertà”, on les colles palamosines recorren el municipi amb la música de les seves carrosses. A les 9 h tindrà lloc una botifarrada popular a l’estenedor de xarxes. La programació d’aquest matí seguirà a les 11 h, amb la visita que Reina i Carnestoltes d’altres edicions faran a l’Ajuntament de Palamós i posteriorment al Mercat Municipal, i es tancarà a partir de les 13:30 h amb una arrossada popular pels botiguers a càcrrec dels cuiners Toni Izquierdo, Tomas Brull i col·laboradors.

L’acte central d’aquest dia es durà a terme a partir de les 17 h, amb la visita que l’Associació del Carnaval i la comitiva carnavalera faran als comerços del municipi que s’hagin ambientat amb temàtica de la festa. 

Dissabte 10 de febrer tindrà lloc l’acte central del Carnaval de Palamós amb la realització de la Grandiosa Rua que a partir de les 15:30 h, recorrerà les avingudes centrals del municipi, amb la participació de les comparses, carrosses i plataformes, i que la colla dels Pirats s’haurà encarregat d’anunciar amb música i ambient, amb la cercavila que farà durant el matí i amb la seva carrossa pels carrers de Palamós. Un cop finalitzada la Rua la festa seguirà a l’estenedor de xarxes amb l’actuació musical de les formacions: DJ’S Ventura, Vilanova i Pucho, el grup Massovera Barbuda i Kharlitos Selektah.

El diumenge 11 de febrer es durà a terme la Gran cercavila matinal, i totes les colles que ho desitgin mostraran les seves disfresses i coreografies amb un itinerari que recorrerà bona part del passeig del Mar de Palamós.

Finalment, el Carnaval 2024 de Palamós es tancarà el dimecres 14 de març amb una Sardinada popular que tindrà lloc al costat del Museu de la Pesca.

Descarrega’t la revista: REVISTA_2024_curves.cdr (palamos.cat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • De : 03/02/2024
  • Fins a : 14/02/2024

Actualitats relacionades