ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

UNA NOVA EDICIÓ DEL FESTIVAL ONA-DANCE OMPLE PALAMÓS DE DANSA

Veure tota l'actualitat

Palamós celebra aquesta tardor la  20ena edició del Festival de dansa contemporània, Ona-Dance.

El Festival ONA-Dance, és la continuïtat del Palamós Summer Dance que va néixer el 2003 de la mà de CobosMika i l’Àrea de Cultura. L’objectiu es promoure la dansa contemporània i les arts del moviment, amb propostes de qualitat i actualitat per a tots els públics a en espais a l’aire lliure i al Teatre La Gorga. La majoria de propostes són gratuïtes.

Del 6 d’octubre al 15 de desembre es podrà gaudir de l’exhibició de 9 espectacles professionals de dansa contemporània i circ; la formació, a través del taller gratuït Dansa d’Arrel: Tradició i Contemporaneïtat de la mà de CobosMika company i la creació de noves coreografies presentades a la ja 9ena edició del Concurs de Joves intèrprets.

El festival arrenca el primer cap de setmana d’octubre a la plaça Catalunya amb els duets (ÍOR) de Marc Fernández i The sad-mad method de Carla Sisteré, divendres 6 a les 20:30h, i l’espectacular Carena, de la Cia. Córcoles, un espectacle de funambulisme sobre cable el dissabte 7 a les 19h.

Hi gaudireu d’una programació diversa i heterogènia amb propostes que no us deixaran indiferents! Podeu consultar el programa complet aquí. www.lagorga.cat

  • De : 01/10/2023
  • Fins a : 30/12/2023

Actualitats relacionades