ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

EL MAR DE BIRRES TORNA A PALAMÓS!

Veure tota l'actualitat

Cervesa artesana, un bon mos, música en directe i el mar al costat:

El Mar de Birres torna a Palamós!

Dissabte, 7 d’octubre, se celebrarà la 5ena Mostra de cervesa artesana, el Mar de Birres, a l’estenedor de les xarxes de Palamós. A l’edició d’enguany, organitzada per l’Associació Les Kaòtikes i amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Palamós i FECOTUR, s’hi podrà degustar cervesa artesana de productors del territori català. A més, hi haurà un espai per a les foodtrucks, que oferiran un ampli ventall de productes gastronòmics i un espai infantil gratuït.

Des de les 11 del migdia fins a les 12 de la nit, els assistents a la Mostra podran degustar cerveses artesanes i gaudir, a més, de bona música.

 

Al migdia, el duet musical Tona Gafarot & Toni Molina seran el complement musical ideal per l’hora del vermut. A partir de les 19h, DJ Morera amenitzarà  la tarda mentre degusteu alguna de les varietats ofertes pels 10 cervesers que acudiran a la Mostra. A la nit, un gran final de festa amb el grup Removida (21.30 h).

Per als més petits, hi haurà un espai infantil gratuït de 12 a 14 h i de 18 a 20h.

 

Per a més informació:

Instagram @les_kaotikes

Si voleu contactar amb nosaltres, us podeu dirigir a associaciokaotikes@gmail.com   

  • De : 07/10/2023
  • Fins a : 07/10/2023

Actualitats relacionades