ACTUALITAT

# Notícies - maig 2024

A PALAMÓS, CELEBREM LES JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI

Veure tota l'actualitat

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni ens han permès conèixer la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

 

Des del Museu de la Pesca el 14 d’octubre s’organitza una actvitat per tal d’entendre les barques amb la mirada d’un patró de teranyina i el 15 d’octubre, una visita guiada al Museu de la Pesca i les barques del peix. Les Jornades Europees de Patrimoni compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

 

 

  • De : 14/10/2023
  • Fins a : 15/10/2023

Actualitats relacionades