ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

4a FIRA DELS MILLORS VERMUTS DE CATALUNYA

Veure tota l'actualitat

Les millors cerveses artesanes i els millors vermuts de Catalunya aterren a Palamós aquesta tardor.

Aquest mes d’octubre, Palamós té una oferta enogastronòmica amplíssima per gaudir durant els caps de setmana. Primer el dissabte 7 d’octubre amb una degustació de les millors cerveses artesanes del país amb la 5ª edició del Mar de Birres i tot seguit, el dissabte 14 d’octubre amb la 4ª Mostra dels millors Vermuts de Catalunya organitzada pels Premis Vinari.

Aquesta mostra d’elaboradors de vermuts catalans tindrà lloc a la Planassa d’11h a 21h i durant tot el dia es podran degustar vermuts del territori, assortits d’olives, anxoves i seitons, assortit de croquetes d’autor i tot estarà amenitzat amb la música en directe de DJ Picantillo Nick i un concert de la Sabrina Banfi a les 19.30h del vespre.

La Mostra dels millors Vermuts de Catalunya porta cada any a Palamós una selecció d’aquesta beguda, amb els vermuts guardonats als Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2023, que els visitants poden degustar i comprar a les parades que atenen els propis elaboradors. Una ocasió única per conèixer de primera mà aquest producte que ja forma part dels millors moments d’oci a Palamós.

Tot plegat, a més, combinat amb una oferta cultural i esportiva els caps de setmana que acabaran de completar un inici de tardor que pot ser ben memorable, com demostra el festival de dansa Onadance, que durarà tot el mes, el Rally Costa Brava Històric del 26 al 29 d’octubre i el Palamós Outdoor Sports Festival, que tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de novembre amb un amplíssim programa d’activitats.

  • De : 14/10/2023
  • Fins a : 14/10/2023

Actualitats relacionades