ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

20è ANIVERSARI DEL RALLY COSTA BRAVA HISTÒRIC

Veure tota l'actualitat

El Rally Costa Brava Històric by Motul celebrarà el 20è aniversari acollint la Final del FIA Trophy for Historic Regularity Rallies.

Viurem una autèntica celebració del motor clàssic amb base a la vila marinera de Palamós. Després de l’èxit de 2022, amb rècord d’inscripció i més de 120 equips, ens espera una edició d’aniversari que ningú es vol perdre.

Del 26 al 29 d’octubre de 2023, vine a gaudir del XX Rally Costa Brava Històric by Motul, un dels millors ral·lis de Regularitat del continent. 

Equips locals i de tots els punts d’Europa no es volen perdre aquest ral·lY, que decidirà també als campions europeus ja que és seu del FIA Trophy for Historic Regularity Rallyes 2023. Un al·licient més als molts que ja de per si ofereix el Rally Costa Brava Històric: base a la vila marinera de Palamós, amb el parc tancat en ple passeig marítim, una aventura de 3 etapes i 20 trams de regularitat, carreteres icòniques del Rally Costa Brava i moltes altres per descobrir… les raons són moltes!

Més informació a: https://www.rallyclassics.club/ca/

  • De : 26/10/2023
  • Fins a : 29/10/2023

Actualitats relacionades