ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

Visita guiada al Mas del Vent i el seu claustre

Veure tota l'actualitat

El diumenge 30 de setembre torna la visita guiada al claustre del Mas del Vent situat en el nucli de la Fosca. La masia i la torre daten del segle XVI, dins d’aquesta visita podreu descobrir un meravellós claustre d’estètica romànica i també l’edifici reformat pels prestigiosos arquitectes RCR. 

La visita va dirigida a descobrir els elements arquitectònics i artístics d’aquest espai singular de Palamós. Al llarg de la visita es donaran les claus per interpretar i conèixer la història del claustre i del seu origen tan controvertit.

Dins d’aquesta visita guiada s’inclou un tastet de productes Km0 de la finca palamosina Bell-lloc amb una copa de vi.

Les entrades es poden comprar a traves de la web del Museu de la Pesca museudelapesca.org o bé podeu trucar al servei d’atenció al visitant per més informació sobre la visita al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat.

  • De : 30/09/2023
  • Fins a : 30/09/2023

Actualitats relacionades