ACTUALITAT

# General - abril 2024

El Centre Trail de Palamós us anima a gaudir de l’estiu fent esport

Veure tota l'actualitat

El circuit d’orientació permanent de Palamós és una iniciativa per descobrir el poble i el seu entorn de manera divertida i entretinguda.

Es tracta d’una activitat amb la qual aprendràs a relacionar-te amb el medi, la cultura i el patrimoni palamosí. Omple els espais amb els codis de cada fita del circuit i passa un dia fantàstic amb amics o en família. El circuit també es pot fer de forma competitiva enregistrant el temps amb l’app iOrienteering i els codis QR. Per començar la ruta cal que t’adrecis a l’Oficina de Turisme i demanis el mapa. Es tracta d’un circuit senzill i familiar amb 10 fites. 

Les diferents activitats que han proposat el Centre Trail de Palamós son les següents: Cada diumenge, es faran sortides en caiac a les 9h i ales 11:30h. Dins de les sortides preparades per aquest mes trobem, sortides de natació, seguint la ruta de la Via Blava, Marxa Nòrdica el dia  4 de juliol a les 19h i el dimarts 18 de juliol a la mateixa hora, una sortida de natació nocturna  el dia 4 de juliol a les 20:30h. També trobem sortides de Trial Running en una ruta de mar i muntanya de 10K,   sortides en BTT elèctrica per anar de La Fosca a Bell-lloc, sortides en bicicleta de carretera i Orientació popular el dijous dia 27 de juliol.

 

  • De : 01/07/2023
  • Fins a : 31/07/2023

Actualitats relacionades