ACTUALITAT

# General - abril 2024

DEL 23 AL 26 DE JUNY, PALAMÓS ESTÀ DE FESTA MAJOR

Veure tota l'actualitat

Torna Sant Joan, i amb Sant Joan torna la Festa Major de Palamós, mes d’una setmana carregada d’activitats pensada per a tota la família i per gaudir del bon temps! Durant tota la setmana hi haurà activitats a l’aire lliure, concerts, animació infantil, revetlles, barraques, actuacions teatrals i molt més.

L’estiu comença a Palamós amb la tradicional “primera nit d’estiu” que se celebra dimecres 21 a les 21:30h on es presenten les activitats del Museu de la Pesca i l’Espai del Peix per al període estiuenc i seguidament es duu a terme la tradicional cantada d’havaneres al Moll Pesquer a càrrec del grup Port-bo.

Divendres 23 arriba la flama del Canigó i posteriorment hi haurà sopar popular i revetlla al barri de Sant Joan.

Les barraques s’instal·laran a la platja Gran a partir del mateix divendres 23 fins diumenge 25. Entre els grups que hi actuen aquest any hi ha els grups Clima i la Masovera Barbuda, Cotton Guest, Auxili i Kharloss Selektah, The Covers i The Missip Band

Consulta tot el programa en aquest enllaç: Programa FM Palamós 2023

  • De : 23/06/2023
  • Fins a : 26/06/2023

Actualitats relacionades