ACTUALITAT

# Esdeveniments - maig 2024

8ena fira de la gamba de Palamós

Veure tota l'actualitat

Torna la fira de la gamba de Palamós que se celebra el 10 de juny. Aquest esdeveniment temàtic, gastronòmic i festiu al bell mig del port pesquer posa en valor la gamba de Palamós, producte estrella del municipi, referent de la Costa Brava, de prestigi internacional i actiu econòmic que dinamitza tot un territori.

A través d’uns extens programa d’activitats, propostes i degustacions, la fira dona a conèixer el segell de qualitat marca de garantia gamba de Palamós, certificat que assegura la seva extraordinària qualitat. També esdevé plataforma per a conèixer de primera mà totes les mesures de gestió que la Confraria de Pescadors de Palamós està aplicant per assolir una captura sostenible i responsable.

Al llarg de la fira, es podran degustar les diferents propostes gastronòmiques protagonitzades per la gamba de Palamós que oferiran els pescadors i restauradors de la zona. Es podran descobrir i tastar productes del territori, comprar peix a la llotja i participar en les activitats de difusió de la pesca i cuina del peix.

Més info a: https://firadelagamba.cat/

  • De : 10/06/2023
  • Fins a : 10/06/2023
  • L'esdeveniment comença a les : 12:00h
  • fins a : 22:00h

Actualitats relacionades