ACTUALITAT

# Notícies - maig 2024

44ena MARXA MAR I MUNTANYA

Veure tota l'actualitat

Diumenge 18 de Juny es porta a terme 44ena edició de La Marxa Popular Mar i Muntanya Vila de Palamós organitzada per l’Associació Atlètica Palamós. Es tracta de recorreguts d’una gran bellesa paisatgística. La Fosca, Castell, els corriols, boscos i la franja litoral de tot aquest entorn, converteixen la marxa en un autèntic plaer pels sentits. Un recorregut de 12km aprox obert a tots els públics i que es pot realitzar caminant o corrent.

El CENTRE TRAIL PALAMÓS Empordà Costa Brava, del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, ofereix diversos recorreguts tot terreny amb diferents nivells de dificultat, que permeten descobrir caminant, corrent, pedalant o nedant, el privilegiat paisatge natural de Palamós i el seu entorn.

Més info a: https://www.palamosesportiu.cat/project/marxa-mar-i-muntanya-associacio-atletica-palamos/ o aapalamos@gmail.com

  • De : 18/06/2023
  • Fins a : 18/06/2023
  • L'esdeveniment comença a les : 08:00h
  • fins a : 14:00h

Actualitats relacionades