ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

MENÚ DE LA GAMBA

Veure tota l'actualitat

L’Ajuntament de Palamós, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Palamós impulsa el “Menú de la Gamba de Palamós” per donar a conèixer aquest producte tan característic del nostre municipi. 13 restaurants certificats amb la “Marca de garantia Gamba de Palamós” : Can Blau, Can Quel, Casamar, Cala Taverna, Bell Port, El Nàutic de Palamós, Hostal la Fosca, La Jovita, l’Arcada, Kaos Palamós, Trias, Hostalillo, La Sala de l’Isaac,  ofereixen 13 menús diferents perquè els visitants puguin degustar un dels productes més preuats del port de Palamós.

La gamba de Palamós és un producte de prestigi reconegut arreu del món. Per això, l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors impulsen des de 2007 la Marca de Garantia Gamba de Palamós amb l’objectiu d’assegurar la traçabilitat del producte, augmentar la confiança del consumidor, incrementar el valor de la gamba i protegir el recurs.

El menú estarà disponible des del 13 de maig fins al dia 11 de juny, el diumenge després de la Fira de la gamba com a fi de festa d’aquesta campanya.

Amb aquest menú, els restaurants certificats amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós, no només volen fer gaudir els vostres sentits a través de la seva gastronomia, sinó que volen reconèixer la feina del sector pesquer palamosí oferint-vos el producte més preuat d’aquesta flota pesquera.

Consulta els menús a:

Menús restaurants

  • De : 13/05/2023
  • Fins a : 11/06/2023

Actualitats relacionades