ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

LA CULTURA ÉS AL MERCAT

Veure tota l'actualitat

Del 12 al 28 de maig, se celebra arreu del món la Setmana Internacional dels Mercats, amb el lema “Love Your Local Market”. Des de fa anys, l’Ajuntament i el Mercat Municipal de Palamós hi participa de la mà de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, amb el suport de la Diputació.

Aquest any, la campanya de la Xarxa porta per títol “La cultura és al mercat” i vol unir dos parts essencials dels nostres pobles i ciutats: la compra als mercats locals i de proximitat i les diferents expressions culturals que ens enriqueixen diàriament. A Palamós, podreu veure com tota mena d’activitats culturals de Palamós s’acosten al Mercat Municipal: dansa, llibres, exposicions, música, pintura, contes… Sempre envoltades dels millors productes i el toc humà i inimitable dels i les nostres paradistes. Veureu com, efectivament, la cultura és al mercat, però també com el mercat és la cultura!

  • De : 12/05/2023
  • Fins a : 28/05/2023

Actualitats relacionades