ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

Palamós dona la benvinguda a la primavera amb la campanya del Vermut

Veure tota l'actualitat

Els caps de setmana de primavera tenim una proposta a Palamós: Una passejada pel cas antic, fer unes compres al Comerç obert i gaudir de la música en directe fent un bon vermut!  Durant els mesos d’abril i maig prop d’una trentena de bars i restaurants de Palamós oferiran diverses propostes de “pack vermut” i els diumenges trobaràs el comerç  obert i música en directe en diferents escenaris de la vila.

L’objectiu d’aquesta proposta és el de potenciar l’activitat turística que té Palamós. La campanya es complementa amb l’obertura del comerç local també els diumenges i amb l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Un total de 27 tavernes, bars i restaurants de Palamós oferiran un tast de vermut acompanyat amb una tapa.

Els establiments participants a la campanya del Vermut 2023 són: Arrels Taverna, Altamar, Divins, Bar La Plaça, Campanar Petit, El xiringuito de Can Blau, Eat Alia, El Castellet, El Pirata, Granja Nuà, Rumbo al Cairo, Hotel Vostra Llar, La Barberia, Vermuteria Sa Roqueta, Vermuteria Bon Vent, Vermuteria Xarel·lo, l’Encís, La Cala Taverna, La Parrilla, Gavina, Groc, Malauva, Barjaula, Lincoln, Tel·lúric, La Rumba i Can Seixanta.

La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, per això a banda de l’ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà, els caps de setmana, amb la realització de petits concerts de música en viu, mitjançant la qual s’amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posaran el toc musical a l’activitat.

En total es preveu la realització de més de 21 concerts de música en viu que tindran lloc a migdia (de 12 a 14:00 h), en diversos punts del municipi. Aquesta programació s’iniciarà el proper diumenge 2 d’abril amb triple actuació, un al passeig del Mar, amb l’actuació de la formació Lindy hop amb Lluís Rodríguez, un a la plaça Murada amb els Mambo Combo, i l’altra que es durà a terme al Pirata Tapes Bar. 

La campanya “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera” és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR).

Trobareu tota la informació dels concerts i “pack vermuts” en els següents enllaços:

Díptic de la campanya del vermut

Pòster de la campanya del vermut

Llistat de concerts actualitzat:

DIA LLOC CONCERT
2 abril

Passeig del Mar Lindy Hop amb Lluís Rodríguez
Plaça Murada Mambo Combo
Terrasa del Pirata DJ Hit
9 abril Plaça de la Roda Agnès Algueró
15 abril Plaça Murada Demon’s Sweet
16 abril

Zona Muro La Trup Duet
Plaça Murada BUP
22 abril

Plaça Murada Tona & Toni Molina
Passeig del Mar Demon’s Sweet
23 abril Terrasa del Pirata DJ Hit
30 abril

c/ Notaries Namina Trio
Zona Muro Buena Onda
6 maig Plaça Murada Mambo Combo
7 maig Passeig del Mar Demon’s Sweet
Plaça Murada Sabrina Banfi
Pl. dels Arbres Chihiro i Toto
13 maig Plaça Murada Demon’s Sweet
14 maig

Plaça Murada BUP
Terrasa del Pirata DJ Hit
Plaça Catalunya Demon’s Sweet
20 maig Plaça Murada Sabrina Banfi
21 maig

Plaça Murada Demon’s Sweet
Plaça Catalunya Big Black Rhino
Terrasa del Pirata DJ Hit
Passeig del Mar Josan Trujillo Quïdaito
27 maig Plaça Murada Sabrina Banfi
28 maig Plaça Murada Demon’s Sweet
Terrasa del Pirata DJ Hit
  • De : 01/04/2023
  • Fins a : 31/05/2023

Actualitats relacionades