ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

MIC Fottball Torneig de futbol base internacional

Veure tota l'actualitat

Del 5 al 9 d’abril MIC FOOTBALL Torneig de futbol base internacional amb algunes de les millors pedreres del futbol mundial a Palamós

El MICFootball és un torneig internacional creat amb l’objectiu de reunir a joves futbolistes al voltant d’una passió en comú: el futbol. 

Tots els joves futbolistes que venen cada any a participar en la Mediterranean International Cup tenen un somni: emular a jugadors com Messi, Ansu Fati, Marcus Rashford o Casemiro. Avui dia són estrelles consagrades, però fa no massa temps van començar a brillar en aquest torneig de futbol base.  

Els que venen al MIC tenen l’oportunitat de viure uns dies que recordaran tota la vida. Per l’ambient, per l’organització, per l’entorn del què gaudiran, per la gent que coneixeran. Tornejos de futbol base n’hi ha molts, però cap d’ells és el MICFootball.

Més informació: https://micfootball.com/ca/home-catala/

  • De : 05/04/2023
  • Fins a : 09/04/2023

Actualitats relacionades