ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA FORASTOC ALS CARRERS DE PALAMÓS

Veure tota l'actualitat

El dissabte 4 de març de 2023, a Palamós celebrem una nova edició de la fira ForaStoc!
Volem “embalar l’hivern”, amb una fira al carrer en la que hi tenen participació exclusiva els comerços associats a Fecotur. Roba i complements, parament per la llar, informàtica, calçat… als millors preus, amb els millors descomptes i amb la mateixa qualitat de sempre. Aquesta fira estarà ubicada durant tot el dia als carrers del centre del nucli antic: Major, Cervantes, Dídac Garrell, Plaça dels Arbres i Tauler i Servià.

Web

El dissabte 4 de març de 2023, a Palamós celebrem una nova edició de la fira ForaStoc!
Volem “embalar l’hivern”, amb una fira al carrer en la que hi tenen participació exclusiva els comerços associats a Fecotur. Roba i complements, parament per la llar, informàtica, calçat… als millors preus, amb els millors descomptes i amb la mateixa qualitat de sempre. Aquesta fira estarà ubicada durant tot el dia als carrers del centre del nucli antic: Major, Cervantes, Dídac Garrell, Plaça dels Arbres i Tauler i Servià.

Amb cada compra s’obsequiarà als assistents amb una degustació gratuïta de xocolata desfeta.

  • De : 02/03/2023
  • Fins a : 31/03/2023

Actualitats relacionades