ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS PARTICIPA AL FÒRUM GASTRONÒMIC GIRONA 2023

Veure tota l'actualitat

El cap de setmana 18 i 19 de març trobarem ubicat a Plaça Catalunya el  Fòrum Girona ciutat amb una proposta d’activitats, expositors, xerrades i música pels amants de la gastronomia. Seguidament, els dies 20 i 21 de març el Fòrum Gastronòmic Girona a l’Auditori i al Palau Firal amb un format dedicat als professionals amb ponències, expositors i noves tendències del món de la gastronomia. Més informació a : https://www.forumgirona.com/

La gastronomia palamosina hi  serà present, mirant de captivar un cop més al públic en el Fòrum Ciutat de la Plaça Catalunya de Girona el dissabte 18 de 13h a 13:50h. Aquesta acció de cuina en directe amb el títol: Peix i Gamba de Palamós forma part de la iniciativa Palamós Peix, que treballa per posar en valor tot el producte pesquer de Palamós, especialment aquelles espècies menys comercials amb un gran potencial gastronòmic. Sempre de la mà, és clar, de la Marca de Garantia Gamba de Palamós. 

 

 

  • De : 02/03/2023
  • Fins a : 31/03/2023

Actualitats relacionades