ACTUALITAT

# Notícies - juny 2024

Palamós participarà a Navartur, la 17ena fira internacional de Turisme del Reyno de Navarra

Veure tota l'actualitat

El 2023 Navartur celebra a Baluard la seva 17ena fira. El Departament de Turisme de Palamós hi serà present sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Girona del 24 al 26 de febrer, amb l’objectiu de promocionar Palamós i atraure un perfil de turisme gastronòmic mediambientalment sostenible per tal de posar valor la relació singular que hi ha a Palamós, el seu context cultural i mediambiental i els seus coneixements ecològics.

Després de rebre la visita de prop de 28.000 persones a la darrera edició, la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra torna posant especial èmfasi en les destinacions nacionals i internacionals; també a les empreses d’àmbit local, regional i nacional, amb tot el potencial del turisme de natura, costa, illes, interior, rural, cultural, eno-gastronòmic, actiu i sostenible, a més de les destinacions internacionals i agències de viatges, que segueixen apostant pel mercat de viatgers de més poder adquisitiu del Nord d’Espanya, reunit a Navartur.

A més, aquesta edició es presentarà Gastro Market 2023, un espai on els Destins Expositors a Navartur presenten l’oferta de turisme eno-gastronòmic. Un nou espai per a la promoció i comercialització del turisme eno-gastronòmic, show-cookings, presentacions, degustacions i tasts.

  • De : 24/02/2023
  • Fins a : 27/02/2023

Actualitats relacionades