ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

L’Optimist Trophy tornarà a tenyir de blanc la badia de Palamós

Veure tota l'actualitat

Del 15 al 19 de febrer tindrà lloc a Palamós una nova competició de Vela, la International Vila de Palamós OptimistTrophy que aquest 2023 celebra la seva 33ena edició. La International Vila de Palamós OptimistTrophy està inclosa en el circuit OptimistExcellence Cup que organitza la Asociación Española de la Classe Internacional Optimist (AECIO) i de la que en forma part el Club Nàutic Costa brava i Vela Palamós.

La International Palamós Optimist Trophy és una regata internacional per les classes Optimist, infantil i cadet on es reuneixen els millors atletes en l’àmbit mundial de les categories infantils i cadet amb la projecció de participar en els Mundials d’Optimist i el European Optimist Championship. Forma part del calendari internacional de la Wordl Sailing (Federació internacional de Vela) i del calendari internacional de l’Optiworld (Associació internacional d’aquesta classe)

La International Palamós Optimist Trophy és una regata pedrera de grans atletes. La majoria dels guanyadors d’aquesta competició han desenvolupat brillants carreres en el món de la vela i han esdevingut campions del món i/o campions olímpics.  És una regata referent mundial per la seva qualitat tècnica i l’alt nivell dels participants. Hi participen 550 embarcacions de 22 països diferents.

Més informació a: http://www.palamosoptimisttrophy.org

 

  • De : 15/02/2023
  • Fins a : 19/02/2023

Actualitats relacionades