ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

VIU LA MAGIA DEL NADAL A PALAMÓS

Veure tota l'actualitat

Un any més Palamós torna a oferir un ventall d’activitats per a tota la família per a gaudir d’aquestes festes de Nadal.

L’estrena de la il·luminació obre la campanya comercial de Nadal de la vila. Divendres 2 de Desembre es celebra la tradicional encesa de llums de Nadal amb l’actuació infantil de Fefe i Cia a les 18h a la Plaça dels Arbres. A partir de divendres 9 de Desembre es posa en marxa el carrilet de Nadal de Fecotur! Aconseguiu el vostre passi gratuït efectuant compres en els comerços associats!

Durant aquestes festes com sempre Fecotur posa a disposició de tota la mainada un carrilet gratuït amb el que podran recórrer els carrers més cèntrics de la vila. Durant aquestes dies podreu gaudir del carrilet de Nadal:

Els divendres 9, 16, 23 i 30  de 17 a 19.30 h.

Els dissabtes 10 i 17  d’11 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h

Els dissabtes 24 i 31 d’11 a 13.30 h

Seguint amb la idea d’omplir de llum i màgia els carrers de Palamós el concurs de Nadal “ balcons il·luminats” amb l’objectiu d’incentivar i difondre la creativitat de la ciutadania perquè tothom aporti i comparteixi l’esperit de Nadal.

A mesura que s’acosten les festes de Nadal s’incrementen les activitats. Dissabte 17 hi ha un espectacle familiar “Arribada d’en Fumera” amb Fefe i Cia a l’Arbreda Municipal a les 11h. El divendres 23 hi haurà un concert de Nadal a la Plaça dels Arbres a les 18.30h i els dies 18 i 26 de desembre el Carter Reial recollirà la carta pels Reis Mags al Passeig del Mar.

Podeu consultar totes les activitats de Nadal a visitpalamos.cat i a palamos.cat

  • De : 01/12/2022
  • Fins a : 09/01/2022

Actualitats relacionades