ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

PALAMÓS ES TORNA TENYIR DE BLANC AMB LA 46a EDICIÓ DE LA CHRISTMAS RACE

Veure tota l'actualitat

Un any més la badia de Palamós acull la tradicional regata Christmas Race que enguany celebra la seva 46ena edició. La tradicional regata internacional de classes Olímpiques i classes juvenils amb projecció olímpica donarà inici en aigües de la badia de Palamós a partir del dissabte 17 i finalitzarà el dijous 22.

La Christmas Race forma part del calendari internacional de la World Sailing (federació internacional de Vela). Aquesta regata serveix com a passarel·la de llançament de les noves promeses olímpiques de l’esport de la vela, i referent mundial per la seva qualitat tècnica i per les seves condicions esportives. Aquesta regata ha servit en més d’una ocasió com a preparació per als Jocs Olímpics. És considerada la primera regata de la temporada després de la celebració de la reunió anual de la ISAF (International Sailing Federation) en la que es posen en pràctica les novetats en aquest esport.

A la Christmas Race hi participen al voltant d’unes 250 embarcacions de 23 països diferents. Les modalitats de competició enguany s’han adaptat a les noves classes olímpiques seleccionades pels JJOO de París 2024. Les classes seleccionades seran les següents: 470 MIX, ILCA7, ULCA6 Men ILCA6 Women, i les juvenils 420 Boys, 420 Girls, ILCA

Més informació: 46th Palamós Christmas Race – 2022

  • De : 17/12/2022
  • Fins a : 22/12/2022

Actualitats relacionades