ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

VINE A CONÈIXER EL PATRIMONI HISTÒRIC I MARÍTIM DE PALAMÓS AQUEST OCTUBRE!

Veure tota l'actualitat

Un any mes, la Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós, a través del Museu de la Pesca i l’Espai del Peix del Peix participa aquesta tardor de diverses accions per donar a conèixer el patrimoni històric i gastronòmic del municipi.

El cap de setmana de l’1 i 2 d’Octubre el Museu de la Pesca participa en el programa del 22è Cap de setmana ibèric amb una conferència amb el títol “Les làmines de plom amb inscripció ibèrica: El plom de castell” dissabte 1 i una visita teatralitzada al poblat iber de castell diumenge 2.

El cap de setmana del 8-9 d’Octubre el Museu de la Pesca participa en les Jornades Europees del Patrimoni organitzant una visita guiada al Museu dissabte 8 a les 12h i una visita a les noves excavacions al poblat ibèric de castell el mateix dissabte a les 16.30

Els dies 5 i 19 d’octubre i el 2 de novembre torna una nova edició de “Mestres dels fogons”, demostracions en directe a l’Espai del Peix del coneixement i habilitats dels cuiners mentre elaboren plats tradicionals i innovadors amb peix de la llotja de Palamós, sobretot amb les espècies menys cotitzades i més desconegudes de la llotja. Propostes riques, saboroses i econòmiques, hereves de la cuina d’arrel pescadora del port de Palamós!

  • De : 01/10/2022
  • Fins a : 02/11/2022

Actualitats relacionades