ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

TORNA LA DANSA A PALAMÓS. FESTIVAL ONADANCE

Veure tota l'actualitat

Palamós celebra aquesta tardor la 19a edició del festival de dansa contemporània, Onadance.

El Festival ONADAnce, és la continuïtat del Palamós Summer Dance que va néixer el 2003. L’objectiu es promoure la dansa contemporània i el patrimoni local, en base a tres aspectes diferenciats però alhora complementaris d’aquesta disciplina: la difusió, la formació i la creació.

La difusió a través d’espectacles professionals i les performance en espais emblemàtics de Palamós pel seu valor històric i que esdevenen singulars i amb encant; la formació, amb les masterclass impartides per professionals dirigides a joves ballarins i la creació de noves coreografies presentades en el Concurs de Joves intèrprets de dansa Contemporània.

El festival arrenca dissabte 1 d’Octubre amb l’espectacle Echoes de la cia. Moveo a les 20.30h a la Pl. Catalumya.

Hi gaudireu d’una programació diversa i heterogènia amb propostes que no us deixaran indiferents! Podeu consultar el programa complert aquí.

  • De : 01/10/2022
  • Fins a : 13/11/2022

Actualitats relacionades