ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

VISITA GUIADA AL MAS DEL VENT I EL SEU CLAUSTRE

Veure tota l'actualitat

El dissabte 3 i el dissabte 24 de setembre tornen les visites guiades al claustre del Mas del Vent situat en el nucli de la Fosca. La masia i la torre daten del segle XVI, dins d’aquesta visita podreu descobrir un meravellós claustre d’estètica romànica i també l’edifici reformat pels prestigiosos arquitectes RCR.  

La visita va dirigida a descobrir els elements arquitectònics i artístics d’aquest espai singular de Palamós. Al llarg de la visita es donaran les claus per interpretar i conèixer la història del claustre i del seu origen tan controvertit.

Dins d’aquesta visita guiada s’inclou un tastet de productes Km0 de la finca palamosina Bell-lloc amb una copa de vi.

Les entrades es poden comprar a través de la web del Museu de la Pesca museudelapesca.org o bé podeu trucar al servei d’atenció al visitant per més informació sobre la visita al 972 600 424  o bé per mail a infomuseu@palamos.cat.

  • De : 03/09/2022
  • Fins a : 24/09/2022

Actualitats relacionades