ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

SETEMBRE POPULAR. CULTURA POPULAR I TRADICIONS PALAMOSINES

Veure tota l'actualitat

El  dissabte 3 es celebrarà el tradicional  Vot de Vila al Santuari de la Mare de Déu de Bell-lloc. Des del dijous 10 fins el diumenge 12, es celebraran tot un seguit d’actes culturals com la revetlla de la diada, els actes oficials de la diada, sardanes i havaneres. 

El dissabte 3 s’inicia el romiatge a les 10h amb la trobada per fer la sortida a peu des de l’església de Santa Maria.

A les 10.30h sortida des de l’inici d’accés al camí de Bell-lloc al barri del tenis per pujar a peu al santuari de Santa Maria de Bell-lloc.  

Després, rosari al santuari a les 11h i tradicional dinar de germanor a les 14h, on cadascú es porta el seu dinar. Hi haurà taules i cadires per a tothom

A les 16:30h el vot de Vila i Missa al santuari amb la col·laboració d’Escàlem Coral i a les 18h comiat a la Verge i Cant dels Adéus.

Dissabte 10 a les 20h es portarà a terme la revetlla de la diada amb Fenya Rai a la Plaça Catalunya.

Diumenge 11 es celebraran els actes oficials per la Diada Nacional de Catalunya a partir de les 11.30h a la Plaça Catalunya. Hi haurà el Ball de Gegants a càrrec de l’AC Colla Gegantera i Grallers de Palamós, seguidament la lectura del manifest i la hissada de la senyera, finalitzant amb l’ofrena floral i el cant dels segadors.  A les 19h al escenari del Passeig del Mar La Cobla Bisbal Jove farà un concert de Sardanes.

Cartell Romiatge Belllloc 2022

Cartell Diada Nacional 2022

 

  • De : 03/09/2022
  • Fins a : 11/09/2022

Actualitats relacionades