ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

5th BEACH WATERPOLO COSTA BRAVA

Veure tota l'actualitat

Torna enguany el waterpolo a la platja Gran de Palamós amb la 5a edició del Beach Water Polo Costa Brava. Aquesta edició se celebrarà del 2 al 4 setembre i comptarà amb una participació rècord. L’esdeveniment comptarà amb 32 equips i un total de 330 esportistes catalans, nacionals i internacionals.

Des del divendres 2 fins al diumenge 4 de setembre es jugaran un total de 132 partits en tres camps inflables que estaran ubicats a primera línia de mar.

El torneig està organitzat per l’acadèmia internacional de waterpolo BIWPA i compta amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, així com del Club Natació Palamós, entitat amb la qual s’organitza (divendres 26 d’agost a la tarda) juntament amb l’Àrea municipal de Turisme, un taller d’iniciació al waterpolo, gratuït i obert a tothom, que té lloc a la platja Gran de Palamós.

Com a novetat, aquest any s’incorpora a la programació de dissabte 3 de setembre a la tarda, un partit d’exhibició de la mà de “Waterpolo Ability”, un projecte en ple creixement que busca visibilitzar el waterpolo adaptat per a esportistes amb capacitats diverses, i potenciant l’accessibilitat universal.

La presència d’aquesta iniciativa al Beach Water Polo Costa Brava permetrà promocionar-la i donar-la a conèixer, impulsant una activitat esportiva com és el waterpolo, a la mida de totes les persones, inclusiva i accessible.

DOSSIER 2022

  • De : 02/09/2022
  • Fins a : 04/09/2022

Actualitats relacionades