ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

LA PROPOSTA “ELS ESPAIS MUSICALS DE PALAMÓS AL LLARG D’UNA ÈPOCA” S’INCORPORA AL PROGRAMA DE VISITES GUIADES D’AQUEST ESTIU

Veure tota l'actualitat

Dissabte vinent, 23 de juliol, a les 18 h, Palamós estrenarà una nova ruta guiada al municipi mitjançant la qual poder conèixer una part del patrimoni local. Es tracta de la titulada “Els espais musicals de Palamós al llarg d’una època. Ruta a peu pel nucli antic de Palamós i tast musical”, que impulsa l’Àrea municipal de Patrimoni i que transcorrerà per espais que, sobretot al llarg del segle XIX, varen ser protagonistes de la història musical de la vila de Palamós.

La visita guiada s’iniciarà a l’espai patrimonial de la Capella del Carme, i inclourà una passejada per aquells espais musicals que entre finals del segle XVIII i principis del segle XX van ser lloc de trobada, música i festa a Palamós.

En tots els espais que es visitaran hi havia la mà d’aquelles entitats o associacions que s’encarregaven de promoure i participar en les activitats culturals. És el cas de l’Estrella amb cua (1883), la Coral El progrés, Societat coral El Crepúsculo (1885), i el Cor Aucellada (1912).

La visita guiada, gratuïta i amb un aforament màxim de 25 persones, serà a càrrec de l’Anna M. Anglada, musicòloga, i Gabriel Martín, historiador local expert en temes de patrimoni cultural, els quals són autors del guió d’aquesta visita.
Les persones interessades a poder participar-hi ja poden fer la seva reserva de plaça al web www.museudelapesca.cat.

“Els espais musicals de Palamós al llarg d’una època. Ruta a peu pel nucli antic de Palamós i tast musical” tornarà a programar-se el dissabte 20 d’agost.

A banda d’aquesta visita, l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós també ofereix, durant aquest estiu, la visita i taller familiar “Les pintures d’Ezequiel Torroella, art i paisatge” que tindrà lloc els divendres 22 juliol, 12 i 26 d’agost; i la ruta guiada pel nucli antic “Art i artistes a Palamós”, que s’ha programat pels dijous 28 juliol i 25 d’agost.

  • De : 23/07/2022
  • Fins a : 26/08/2022

Actualitats relacionades