ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

GAUDEIX DEL CAMÍ DE RONDA AMB LA TECNOLOGIA A LA TEVA MÀ

Veure tota l'actualitat

L’Ajuntament de Palamós ha posat a disposició dels usuaris d’Apple i Android una APP àudio-guia del camí de Ronda de Palamós amb l’opció de visualitzar una recreació en realitat augmentada i fins a 3 vídeos en 360º que permet  descobrir amb molt detall el Camí de Ronda de Palamós.

Aquesta APP, amb el nom de Palamós, Ronda de Mar, permet conèixer amb més detall 18 punts emblemàtics del nou camí de ronda de Palamós que uneix el convent dels Agustins amb la platja de Castell passant per Cala Margarida, Cap Gros, La Fosca i s’Alguer entre altres punts d’interès.

La APP està disponible per Android i Apple a través dels seus Markets i es pot descarregar a través de codis QR que estaran disponibles en diversos panells informatius que es troben al llarg del camí i que complementen la informació disponible a la APP.

La creació d’aquesta tecnologia s’ha fet en el marc del projecte de creació d’una infraestructura verda multifucional per a passejar, fer esport i conèixer la natura, la  cultura i la història de Palamós que s’ha finançat amb fons Feder de la Unió Europea, plans de foment del turisme de la Generalitat de Catalunya i l’aportació de l’Ajuntament

Actualitats relacionades