ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

NOVA EXPOSICIÓ TEMPORAL AL MUSEU DE LA PESCA

Veure tota l'actualitat

Divendres 1 de juliol a les 19 hores s’inaugura amb una visita comentada  l’exposició produïda per SEO/Birdlife sobre les aus marines, protagonistes d’una mosta que reflectint la cara i la creu d’una realitat: imatges de majestuosos vols en formació d’ocells com ara baldrigues cendroses o mascarells, fins a escenes desoladores d’aus empastifades de petroli, embolicades en xarxes de pesca o amb hams clavats.

A través de nombroses imatges, es mostra la bellesa del medi marí i de les espècies que el sobrevolen, alhora que dona visibilitat a les diverses amenaces que les aus troben a terra i a mar, però que les han convertit en el grup d’ocells més amenaçat del món, posant l’accent en les captures accidentals en arts de pesca.

Aquesta exposició està organitzada pel Museu de la Pesca i SEO/BirdLife, dins dels projecte Zepamar II, amb la col·laboració de la Fundación Biodiversidad del Miteco a través del Programa Pleamar, cofinançat pel FEMP.

El Museu de la Pesca organitzarà, de forma gratuïta, una visita guiada a aquesta exposició temporal tots els dimecres de juliol a les 19h. Es poden reservar les entrades a https://tickets.museudelapesca.org/

  • De : 01/07/2022
  • Fins a : 31/07/2022

Actualitats relacionades