ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS INICIA UN NOU CICLE D’ACTIVITATS D’ESTIU

Veure tota l'actualitat

Arriba el mes de juliol i amb ell, arriben les activitats d’estiu que organitza la Àrea de Turisme de Palamós durant els mesos de juliol i agost.

Com cada any, durant els mesos de juliol i agost, a la Àrea Activa de la platja gran hi haurà gimnàstica i altres activitats físiques monotoritzades de 9.30  a 10.30 hores. Els dilluns hi haurà sessions de “combat”, dimarts i divendres zumba, dimecres pilates i estiraments, dijous i dissabte aquagim i diumenges cardiogym.

Pels més menuts hi haurà els tallers infantils a la platja de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 18.30 h així com activitats puntuals diverses tardes d’estiu per distreure els més petits de la casa. Enguany torna el tradicional concurs de castells de sorra, dimecres 20 de juliol a les 17 h a la Àrea Activa de la platja gran. Inscripcions el mateix dia a la Àrea Activa.

Dissabte 16 de juliol s’inaugura una nova activitat infantil “la maleta que sona”, una activitat per a conèixer les platges de Palamós tenint cura del medi ambient. Inscripcions el mateix dia a les 19 hores a l’escenari del passeig del mar.

Dimarts 19 de juliol a partir de les 19h, al passeig del mar, s’instal·larà el “farcell de jocs” de Fefe i cia.

Finalment, divendres 22 de juliol, també tindrà lloc una gimcana fotogràfica pensada pels més menuts. El punt de trobada serà a les 19 h a l’escenari del passeig del mar.

  • De : 01/07/2022
  • Fins a : 31/08/2022

Actualitats relacionades