ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

9ena EDICIÓ DEL FESTIVAL RUMBA PALAMÓS

Veure tota l'actualitat

Aquest divendres 1 de juliol arriba a Palamós la 9a edició del festival Rumb(A)Palamós, el primer festival de la rumba catalana de la Costa Brava. Cada divendres del mes de juliol, a les 22.30 h, el festival oferirà un concert gratuït i a l’aire lliure i, enguany, després de dos anys de restriccions, es recupera la seva itinerància per diferents espais i places de Palamós.

La formació musical creada expressament per al festival, Rumb(A)nd Palamós serà l’encarregada d’encetar aquesta 9a edició del festival i que tindrà lloc a plaça Catalunya.

El segon divendres de festival, 8 de juliol, la formació Germà Negre seran els encarregats d’oferir un concert de folk amb uns aires clarament festius al Convent dels Agustins.

La tercera de les propostes del festival es farà a plaça Catalunya i tindrà lloc divendres 15 de juliol amb la rumba d’autor d’Alma de Boquerón.

El següent divendres, 22 de juliol, el festival Rumb(A)Palamós posarà damunt l’escenari del Convent dels Agustins a Las Karamba.

Tancarà la programació rumbera, divendres 29 de juliol, Antoine Tato García, l’ambaixador de la rumba catalana, amb un concert que tindrà lloc a l’escenari del passeig del Mar.

  • De : 01/07/2022
  • Fins a : 29/07/2022
  • L'esdeveniment comença a les : 22:30h
  • fins a : 23:45h

Actualitats relacionades