ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

4rta EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS D’ESTIU “QUAN EL SOL ES PON”

Veure tota l'actualitat

Dimarts 12 de juliol, s’inicia la 4rta edició del cicle de concerts d’estiu a la fresca “Quan el sol es pon” amb diversos concerts durant juliol i agost tant per grans com per petits.

El cicle s’iniciarà la setmana de l’11 de juliol amb un concert modern pensat pels més menuts, dimarts 12 a les 19h a l’escenari del passeig del mar, a càrrec de Siamiss Djs. El dijous d’aquella mateixa setmana, 14 de juliol, l’artista local Anna Ferré oferirà un concert a la zona del muro a les 20 h.

El cicle continuarà amb el concert de la banda femenina Alaire dijous 28 de juliol a les 20 h al passeig del mar (zona petanca).

Els dos últims concerts del cicle seran al mes d’agost. Dimarts 16 d’agost a les 19 h, de nou a l’escenari del passeig del mar, podreu gaudir de l’espectacle infantil “Ballaruga i pessigolles” de Pep Puigdemont. El cicle finalitzarà dijous 25 d’agost amb el concert del grup de versions Substratum a les 20 h a la plaça Catalunya.

  • De : 12/07/2022
  • Fins a : 25/08/2022
  • L'esdeveniment comença a les : 19:00h
  • fins a : 22:30h

Actualitats relacionades