ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

PALAMÓS TORNA A CELEBRAR LA FIRA DE LA GAMBA

Veure tota l'actualitat

Després de dos anys sense poder-ho celebrar, dissabte 11 de juny de 11 a 20 hores, la llotja del port pesquer acollirà la 7ena Fira de la gamba de Palamós. Durant tot el dia es podran degustar diversos tastets tant freds com calents on la gamba vermella serà la protagonista.

Com en edicions anteriors, hi haurà una zona d’expositors de productes vinculats a la Marca de Garantia i productes locals.

L’objectiu de la fira és difondre el potencial culinari i gastronòmic de la gamba i, sobretot, posar en valor la seva qualitat extraordinària, certificada amb el segell de qualitat Marca de Garantia Gamba de Palamós.

La Marca de Garantia assegura que la gamba que arriba al client manté el màxim nivell de qualitat: un sabor exquisit, un aroma inconfusible, un aspecte atractiu i un grau de frescor immillorable. L’alta qualitat s’aconsegueix amb l’aplicació de mesures estrictes en la seva pesca, en el tractament, la manipulació de les gambes i la seva distribució, i amb un control rigorós de la cadena de fred (temperatura entre 0º i 4ºC) des del mar fins al consumidor final. La seva traçabilitat queda garantida pel comitè de certificació de la marca.

Més informació: www.firadelagamba.cat

  • De : 11/06/2022
  • Fins a : 11/06/2022
  • L'esdeveniment comença a les : 11:00h
  • fins a : 20:00h

Actualitats relacionades