ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

LA COSTA BRAVA ACULL LA 60a ASSAMBLEA DE MEDCRUISE

Veure tota l'actualitat

El port de Palamós, el port de Roses i la destinació turística de la Costa Brava han estat els amfitrions de la 60a edició de l’Assemblea General de Medcruise, associació de ports de creuers a la Mediterrània, que s’ha dut a terme la setmana del 24 al 27 de maig.

Els principals temes a tractar en aquesta assemblea han estat les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània; el compromís dels 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat; la captació de nous viatgers; i la digitalització, entre altres. Cal remarcar que, amb 18, és l’assemblea que ha comptat amb més companyies de creuers participants, un gran èxit de convocatòria.
Un esdeveniment que per primera vegada en la història de l’activitat de creuers se celebra a la Costa Brava, on han participat ports, companyies, operadors turístics i patronats de turisme, amb 183 inscrits i inscrites. Aquest és un gran esdeveniment del sector de creuers i una gran oportunitat per als ports de Palamós i Roses, els seus municipis i la destinació turística, que es promouen amb la marca Costa Brava Cruise Ports.

Els participants a l’assemblea han gaudit també d’un programa d’activitats complementari que els ha permès fer treball en xarxa i intercanvi d’informació i serveis entre persones i empreses (networking) i descobrir els atractius turístics de la destinació a través de la programació de nou viatges de familiarització (fam trips).

Un d’aquests fam trips va visitar Palamós el passat divendres 27 de maig. Representants de sis de les principals companyies de creuers presents a l’assemblea de Medcruise van descobrir els atractius turístics de Palamós. L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós els hi va preparar un recorregut pel municipi mitjançant el qual se’ls ha ofert l’oportunitat de conèixer espais tan emblemàtics com el camí de ronda, passant per espais tan reconeguts com La Fosca, la pineda d’en Gori, S’Alguer o Castell. També es va visitar el barri vell i la zona comercial del municipi, el port pesquer o l’Espai del Peix.

MedCruise • MedCruise

Actualitats relacionades