ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

ARRIBA SANT JOAN I PALAMÓS ES PREPARA PER LA FESTA MAJOR!

Veure tota l'actualitat

Enguany, del 23 al 26 de juny arriba la Festa Major de Palamós, que recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia.

Amb Sant Joan torna la Festa Major de Palamós, més d’una setmana plena d’activitats pensades per a tota la família, concerts, animació infantil, revetlles, barraques,… un no parar!

Una setmana carregada d’activitats per gaudir del bon temps! Durant tota la setmana hi haurà activitats infantils al carrer, visites guiades als principals punts històrics del municipi, actuacions teatrals, música en directe, les barraques a la platja i un llarg ventall d’activitats.

L’estiu comença a Palamós amb la tradicional “primera nit d’estiu” que se celebra Dimarts 21 on es presenten les activitats del Museu de la Pesca i l’Espai del Peix per al període estiuenc i seguidament es duu a terme la tradicional cantada d’havaneres al Moll Pesquer a càrrec del grup Port-bo.

Dijous 23 arriba la flama del Canigó i posteriorment hi haurà sopar popular i revetlla al barri de Sant Joan.

Les barraques s’instal·laran a la platja a partir del mateix divendres 23 fins dissabte 25. Entre els grups que hi actuen aquest any hi ha els grups Diamond Stick, Orquestra Diversiones Smoking Souls, Jazzwoman i els guanyadors del Gambarock de la darrera edició.

La Festa Major finalitza diumenge 26 amb els tradicionals focs artificials a la platja a les 23.30.

Podreu trobar el programa a l’Oficina de Turisme de Palamós i també des d’aquest enllaç

  • De : 22/06/2022
  • Fins a : 26/06/2022

Actualitats relacionades