ACTUALITAT

# Esdeveniments - abril 2024

TORNA EL FESTIVAL MARINER, PALAMOS TERRA DE MAR

Veure tota l'actualitat

El cap de setmana del 14 i 15 de maig, torna a Palamós, el festival mariner “Palamós, Terra de Mar. El festival rememora i celebra el vincle de Palamós amb el mar i el seu port. Des dels seus orígens, ha posat l’accent en la difusió dels vaixells i la navegació tradicionals, les activitats blaves i la dinamització del territori com a mitjà per a la promoció de la cultura marítima de la Costa Brava; sempre, seguint un fil temàtic que aglutina activitat i esdeveniments diversos adreçats a tots els públics.

Palamós Terra de 2022 aglutina projectes, iniciatives i accions del territori al voltant del turisme mariner i les excursions per mar. La seva importància per a l’economia blava es manifesta en els vaixells de passeig, el lloguer nàutic d’esbarjo, la pràctica de la navegació tradicional o el potent sector creuer a la Costa Brava.

El Terra de mar aposta per oferir, com és tradicional en aquest esdeveniment, experiències marítimes de caràcter lúdic que posen en relació els participants amb els vaixells tradicionals i moderns, la navegació i els oficis i els professionals que treballen diàriament al port.

Podeu consultar el programa complet del cap de setmana i comprar ja la vostra polsera del festival a la web: Palamós Terra de Mar. Festival Mariner de la Costa Brava 2022 (palamosterrademar.cat)

  • De : 14/05/2022
  • Fins a : 15/05/2022

Actualitats relacionades