ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

SANT JOAN FLORIT

Veure tota l'actualitat

Diumenge 8 durant tot el dia Sant Joan de Palamós es vestirà de gala amb les seves millors flors i plantes decoratives pels carrers del centre de la vila marinera i amb la Plaça Major com a punt central. També podrem veure la catifa de flors a les escales de l’Església de Sant Joan. Es podrà gaudir d’exposicions, espectacles i lliuraments de premis.  Al vespre es podrà gaudir d’un concert de cloenda del grup Joanna & Litus a la Plaça de Sant Joan.

L’associació de veïns de Sant Joan, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, organitzen la festa de la primavera, amb l’exposició de flors i plantes al nucli antic d’aquest popular barri palamosí, en els principals carrers del nucli hi haurà parades de flors, d’escultures, de manualitats i terrissa.

Descarrega’t el Díptic 

  • De : 08/05/2022
  • Fins a : 08/05/2022

Actualitats relacionades