ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS RECUPERA L’ACTIVITAT DE CREUERS AL PORT

Veure tota l'actualitat

Aquest 2022, l’activitat creuerística de la Costa Brava torna a normalitat. Aquesta temporada, a Palamós hi han programats 57 creuers i es preveu una temporada excepcional amb 58.000 passatgers i 57 escales, que el situen com a segon port de Catalunya.

Els ports de Palamós i Roses preveuen l’arribada de 66 escales de creuer amb 60.000 passatgers. Aquesta activitat suposarà un impacte econòmic estimat de 5,4 milions al territori.

Per continuar promocionant el Port de Palamós com escala de creuers, l’Àrea de Turisme de Palamós, de la mà de Costa Brava Cruise Ports, ha estat present a la fira Seatrade Cruise Global de Miami. Aquesta és una fira anual per empreses i organitzacions que actualment busquen o fan negocis amb la indústria internacional de creuers.

La fira ha tingut lloc al Miami Beach Convention Center de dilluns 25 al dijous 28 d’abril de 2022 a la ciutat de Miami. La fira ha estat dos anys aturada per la pandèmia, i enguany arriba la sisena edició.

Els sectors que hi participen són: Viatges, Línies de creuers, Vaixells, Gastronomia, Equipament i Tecnologia, Tecnologia de seguretat, Entreteniment, Medi ambient, Salut.

Es pot trobar més informació a https://www.seatradecruiseglobal.com/en/home.html

  • De : 04/05/2022
  • Fins a : 31/05/2022

Actualitats relacionades