ACTUALITAT

# Notícies - juliol 2024

Aquesta primavera vine a fer el Vermut a Palamós!

Veure tota l'actualitat

Continuem el mes de maig amb la campanya del vermut! Els caps de setmana de primavera passeja per Palamós, fes les teves compres, gaudeix de música en directe i para’t a fer un bon vermut!  Durant l’abril i el maig, 26 bars i restaurants de Palamós oferiran diverses propostes de “pack vermut” i els diumenges trobaràs el comerç  obert i alguns diumenges també podràs gaudir de música en directe en diferents indrets de la vila. 

El diumenge 8 de maig durant tot el dia el II Concurs de votació popular dels vermuts Premis Vinari 2021 a la plaça Catalunya. Tothom qui vulgui podrà fer un tast a cegues dels vermuts que participen en els Premis Vinari i donar la seva votació, el seu veredicte se sumarà al del jurat professional.  També hi haurà un Vermut-Bar, on es podran comprar degustacions de vermuts, i aperitius per acompanyar-los.

El dissabte 21 de maig “El Vermut de Llucià Ferrer” (programa de Ràdio FlaixBac) d’11 a 15h al passeig del Mar. Pel que fa a concerts a la vila, diumenge 1 de maig concert de Bigblack Rhino a la plaça Murada, diumenge 8 de maig concert de Easy Living Jazz Band al Passeig del Mar, diumenge 22 de maig concert de Xavier Calvet a la plaça de la Vila i diumenge 29 de maig concert d’Anna Ferrer a la zona del muro.

Aquesta primavera, Palamós també obre els diumenges!

Descarrega’t el Díptic 

 

  • De : 03/04/2022
  • Fins a : 29/05/2022

Actualitats relacionades