ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS INICIA UN PROCÉS PARTICIPATIU PER A REDACTAR UNA NOVA ORDENANÇA SOBRE HABITATGES D’ÚS TURÍSTIC I LLARS COMPARTIDES

Veure tota l'actualitat

Les àrees de Turisme i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palamós han iniciat  un procés participatiu per conèixer la opinió dels ciutadans i del sector de l’allotjament amb l’objectiu de redactar una ordenança reguladora dels habitatges d’ús turístic de la Generalitat (HUTG). Aquesta consulta prèvia consta d’un formulari web a través del qual les persones interessades poden deixar la seva opinió (https://palamos-decidim.ddgi.cat/processes/HUTG0222/f/386/) i una sessió oberta a la participació i el debat que tindrà lloc el proper dijous 7 d’abril a les 19 hores a les Galeries Carme.

L’augment, any rere any, dels habitatges d’ús turístic (HUT) que implanten la seva activitat al municipi, aporta una nova oferta d’allotjament per satisfer una demanda també creixent de turistes que opten per aquest tipus d’establiment. La introducció dels HUT a Palamós, ha de suposar un bon dimensionament de la capacitat receptora de turistes, així com millorar la varietat de l’oferta local. Per això cal una bona cohesió del teixit empresarial dedicat al turisme, mentre s’incrementa l’activitat econòmica, i també l’ocupació i les inversions en el municipi.

Amb la realització d’aquesta consulta ciutadana l’Ajuntament de Palamós vol, per sobre de tot, tenir la màxima aportació ciutadana que ajudi a confeccionar una ordenança reguladora d’aquests habitatges adequada a un model de municipi turístic basat en la bona convivència de l’activitat econòmica, produïda pels establiments d’oci i turisme, i els interessos de la població resident.

  • De : 31/03/2022
  • Fins a : 10/04/2022

Actualitats relacionades