ACTUALITAT

# Esdeveniments - juliol 2024

AQUESTA PRIMAVERA, VINE A FER EL VERMUT A PALAMÓS! EL COMERÇ OBERT T’ESPERA

Veure tota l'actualitat

Aquest proper cap de setmana, s’iniciarà la quarta edició de la campanya comercial i turística “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera”, que s’oferirà des del pròxim dia 3 d’abril i fins al 29 de maig, i que està basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l’oferta comercial local, tot fent un vermut

Un total de 26 tavernes, bars i restaurants del municipi oferiran, a preus populars, un tast de vermut acompanyat amb una tapa. Els establiments participants en la campanya del Vermut 2022 són: Arrels Taverna, Altamar, Divins, Bar La Plaça, Bar Tramuntana, Bodega Xarel•lo, Campanar Petit, El xiringuito de can Blau, El Nàutic de Palamós, Eat Alia, Paladar Gallego, El Castellet, El Txokito, Granja Nuà, Rumbo al Cairo, La Barberia, Vermuteria Sa Roqueta, l’Encís, La Cala Taverna, La Parrilla, Malauva Vins&Persones, Taverna de l’Ibèric, bar cafeteria El Gust, Barjaula, La Rumba i Can Seixanta.

La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, per això a banda de l’ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà els caps de setmana amb la realització de petits concerts de música en viu, mitjançant la qual s’amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posaran el toc musical a l’activitat. En total es preveu la realització de 22 concerts de música en viu que tindran lloc a migdia, en diversos punts del municipi.

La campanya “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera” és organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la col•laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR).

  • De : 03/04/2022
  • Fins a : 29/05/2022

Actualitats relacionades