ACTUALITAT

# Notícies - abril 2024

PALAMÓS ACULL UNA DE LES ACCIONS DEL NOU “FORUM TERRITORI” 2022

Veure tota l'actualitat

El Fòrum Gastronòmic Girona es celebrarà del 13 al 15 de març de 2022, coincidint amb la celebració del 15è aniversari de l’arribada a la ciutat d’aquest prestigiós esdeveniment del sector culinari.  

Tot i que el gruix de les activitats es faran al Palau de Fires, enguany El Fòrum Gastronòmic Girona s’estén a diferents indrets del territori i durant tot l’any prenent la forma de Fòrum Territori oferint esdeveniments únics i singulars amb formats especials sempre vinculats amb la gastronomia

En el marc d’aquesta descentralització territorial l’Espai del Peix acollirà un viatge gastronòmic de la mà d’Antoni Abad, patró major de la Confraria de Pescadors de Roses i president de la Federació Catalana de Confraries de Pescadors, que explicarà els secrets de les arts de pesca i com encarar el futur el món pesquer, i Quim Casellas cuiner de l’Hotel Restaurant Casamar de Llafranc que ens descobrirà a través de la cuina espècies poc conegudes del litoral empordanès.

El Fòrum Gastronòmic Girona és una de les trobades més importants del circuit gastronòmic del país que compta amb la presència d’alguns dels millors restaurants del món, encapçalats per reconeguts xefs que mostraran al llarg del congrés les seves innovadores creacions i exposaran les tendències actuals de la cuina professional. Ho faran en el marc de les noves Àgores que ompliran els tres dies de certamen de sessions formatives, centrades en món del vi, les tècniques culinàries, dolços, servei de sala i la gestió empresarial centrada en l’hostaleria.

Una de les novetats del Fòrum d’enguany és la descentralització.

 

 

  • De : 03/03/2022
  • Fins a : 15/03/2022

Actualitats relacionades